搜索

[交流] 高尔夫体验

距离上次去高尔夫已经是半年前嘅事啦,环境一D都无变过,干蒸、湿蒸都系甘细,无去拭,不过胜在热水足,冲完凉去休息室坐左下,饮杯可乐杀杀虫,叫左碟炒面医下肚,坐左阵就叫BZ过来安排上钟啦。个BZ带住本L系走廊转左两个弯后,带左入一间近住“紧急出口”嘅房度等,房间环境又系无变,系张床度训左唔够1分钟,一阵脚步声后有人敲门入来,由于光线唔够,睇唔清JS个样,但系声音就绝对无得顶,姣到出汁。本L有个习惯,唔中意一见到个JS就飞禽大咬,扮下斯文,同女女倾下计,个JS放低件毛巾,做埋黎,先帮我捏下手、捏下脚,吹下水甘。捏左5分钟左右,突然间个JS用只左手伸入条裤度挑逗我,俾距搞左一阵,细佬已经彻底训醒哦,个JS话出去准备工具哦,我梗话好啦。个JS一行出去,我就听到隔离嘅房间里面传来熟悉嘅欢叫声,好快个JS罗住杯水番来,放好D野后先帮我除彡、再自己除哦。跟住就开始MY、BH等等服务啦,听住隔离嘅欢乐声,加上JS嘅KJ,细佬已经等得唔耐烦哦,个MM系尼个时候刚好帮细佬着上雨衣,跟住就提枪上马,一轮运动后,结束战斗。MM好认真甘先帮本L清洁干净,然后再自己搞掂,跟住就话出去洗洗手。好快距就番番入来,继续帮本L按摩,一边按一边吹水,话原来上年YY期间,高尔夫都受到一定的影响,唔准开招牌灯箱,两边嘅房间唔准装门,其中一边要开晒D灯。个女女话果段时间生意一般,距地都唔能够系原来嘅JS房等上钟,全部去晒4楼嘅棋牌室打麻将、斗地主,如果有客人先落去3楼,仲要速战速决,一发射玩就走,呵呵,真系搞笑啦!按左15分钟左右,本L就话落钟走啦。最后放低左350蚊(升左20蚊),落楼走人。
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
那里环境好差
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
哈哈,谢谢分享!
现在DG安全系数太低,求广州的QT场
打什么怪字,炫自己是广东人吗,靠
最新图文