搜索

[东莞] 千百度項羽場,人生第二次雙飛。

人生第二次雙飛就係係今日進行了,11点在車站等網友,吃點東西 就打的過千百度了,到了,項羽還在梳洗,項羽出來,我們在走秀廳聊天,等囡囡化好妝出來選,我的朋友揀了113的13姨,而我既136搞左好耐先出黎,期間同朋友同埋13姨傾計,跟住13姨叫我起雙飛,因為琴日系我生日,佢就話不如起雙飛啦,我考慮左好耐,友人都話幾抵,咁就試試,136未出黎都睇左兩三轉囡,有點囡都吾錯,下次先再試,跟住13姨推薦003,佢話雖然樣子一般,但係下面多水喎,等左好耐件136,終於出黎,但係她好似以為我友人係佢客,之後左擁右抱去拎房了,一入房,003已經急不及待,衫都未除,對我上下其手,反而136冇咁落力,可能件003吾多想同分享掛,003由頭去到jj全部比佢攻陷,反而136比較被動,003好主動同我濕吻,136就是跟我濕吻,但係嘴巴脷子吾會伸出來,003愈玩愈激動好放,好似停吾到一樣,係咁鑽我耳仔,兩個女一齊做好有比囡強暴既感覺,之後003好落力咁幫我吹,之後吹到硬晒就上套了,買左0.02去都冇咩感覺,可能因為003下面吾太緊既關係,之後先女上面坐蓮,之後再轉狗仔式,做到拍拍聲,003patpat有肉地,挺舒服的。之後狗仔爆發。終於出左1Q。之後休息一陣就入去做水床了,這次兩姐妹,都幾合拍,可能都係湖北既關係,003叫冰冰,136叫琳琳。136可以用白話溝通,之後都係果D吾多提了,136毒龍都ok舒服既,水床都做左幾耐,之後返上床其實落力玩得放真係003,因為136整體比較被動,用眼電我冇咩用,之後吹硬左,上套狗仔,體位吾太識就位,同埋下面有點闊,好難入,一入就軟左,之後每次003見到咁,好主動幫我吹返起,之後仲好主動騎上泥,呢次都係差吾多,佢又係高潮係咁叫我 。baby 老公,我不要,同13好似架,之後都係用狗仔爆發,因為同136狗仔式係骨撞骨好痛,之後原本打算做多Q,但係吾夠時間,因為我麵軟晒了,之後電話都催左兩次既情況係003真係吾話得,幫我調情,又幫我打出黎。之後著返衫,影兩張相,就完事了。雙飛一年一次真係夠晒,吾洗多,因為真係極级比囡強強暴既感覺,誠意向各位推薦003,服務型,聽話又主動,其實今次經理上次教訓沒有太多要求,親逼冇做到,扣逼就扣左陣,不過呢D都吾重要既,但係真
係玩得開心...

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
礼貌回复,哥顶的不是贴子,是寂寞!
不错。值得一看
累吗 楼主
不错值得一试
祝楼主快乐
最新图文