搜索

[东莞] 常平天地會桑拿 #856

星期三又搵阿杰玩, 因之前睇報告眞人#856様貎不錯, 都想試一試, 一上和諧號就俾電話阿杰book定#856, 一到歩阿杰已經安排好, 由於#856未落鐘, 就俾我先睇下啲新女, 睇下有無啱心水 , 最后都係覺得一心上嚟搵#856就等下啦,下次先再揾其他囡囡啦, 不過我真係有另一個目標下次試咗先同大家分享感受  。
! j) l+ p( j( T0 e- o& k 入正題:2 Y* j6 z2 f; m% H. l8 ]" f
#856落鐘就入我房, 第一眼望住囡囡的樣時, 她有少少怕羞, 樣子都幾靚女同斯文, 全身走肥, 身材苗條, 41"長腿見到都硬哂 , 首先囡囡問我是否曾經見過面, 因為我是找阿杰預約她的, 她對我沒有印像, 之后就大開了話題, 說了幾句後就做服務了, 她開始一邊跳舞一邊打我的衣服脫下, 我已經急不及待搜佢全身, 嘩! 真係粉紅色乳頭呀 , 不過對波就細咗少少,  (如果師兄想要大波就唔係噤啱啦 ), 跟住就自動波同我環保吹, 佢條舌都幾勵害, 攪得我勁舒服, 我當然無噤容易俾佢攪掂, 叫佢先穿回高跟鞋, 我載套從後面入, 嘩! 超正!!! 個Pat Pat有挑、又滑、又圓, 一入洞就濕囇   仲暖粒粒, 我知一定認唔住射硬, 係未射之前一刻. 我就瘋狂抽插, 我感到囡囡斱好High有高潮, 下面濕得好緊要, 同佢開始腳軟, 我就嚟一個最後衝持, 一下子就射咗好多嘢出來, 第一Q就噤攪掂咗
4 Z/ R, {* C+ D5 o4 B  S之後, 大家在床上攬住一齊休息,  女女給我很有女朋友的感覺, 大家休息一陣就去冲涼。
+ d( \& k! b% n/ V  O; e第2Q都係個啲過程, 今次就影了一張相俾大家欣賞一下, 此是親身經歷, 希望各位師兄加啲分俾我鼔勵下啦 0 D9 H# P7 V  n! R# Q
樣子:8/10; }) O9 g& v' \1 {
身材:7/10 (玩對腳、玩服務、講様貎, 要有女朋友感覺, 可要一試。如果要大波就唔係噤啱啦)
& R! ?3 ?& @. D/ d. S$ j2 [ 服務:10/10
2 {  p6 Z) z* B% _8 U1 n 態度:10/10

, I* m& }! Q- q" T& b
1 `0 V0 V3 Y3 k& U& j* D2 l- _

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
头位先啊!!!!!!!!!!!!!!!!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
路过 看看。
看看,今天过去体验
打酱油路过,礼貌回复,感谢分享 ,看隐藏内容!
去玩一下
好地方呀。。。有空试试
最新图文