搜索

[东莞] Hm國際會所食佐件未夠稱嘅培訓小妹妹,正啊。

條女未夠稱,回歸果年出世。 皮膚唔錯,不過可能發育未完全,波路一般,不過小饅頭好有彈性!!!
+ e, ^) q; m! l5 d1 x. q2 C後生就係資本。
& r6 f0 ?, k' T& x& P! s囡囡話自己培訓十五日,上加一4次,呢次係第一次上單鐘。( z* O3 V& Q% S8 M
湖南人士,O岩係鄉下出來。
( R2 h9 z6 ?" H1 t& r% R- f( Y怕丑,想關燈先除衫,不過我好無恥咁拒絕佐。識吹簫同做水床,吹簫OK,不過持久力差D,水床唔熟練,毒龍我唔要。+ l2 @* ~6 _+ p& M! a
淫水多,閪緊,女上位唔熟練,狗仔式好爽,太緊,第二Q竟然4分鐘就……+ e: z5 c: x/ j; w  x
整個做愛過程幾乎唔敢睇我,佢越係怕丑,我越有一種凌辱佢嘅feel,大力沖佢,好興奮。  G* u- K: H) |* c4 r$ j  x
: e# v) I- o1 _
Pink Lin,少毛,嫩鮑,陰唇好靚,可以奶閪!: {' S2 u  B# b
0 z6 r2 V( Y: l* M! R0 i" \
好滿足,雖然我係一個裝修佬,無乜錢,不過好耐未食過咁幼嘅幼幼lar,所以埋單600人仔,找返幾十蚊散紙俾佐佢。5 y6 y: d% M( z: q1 V
. ]8 b. T& Y4 ^
哦,唔記得講,囡囡叫紅紅,湖南樓底或者漏底人(未聽過,大概呢個音。)9 j# R/ V. Y. d& r8 ~- \

) R' Q8 o9 Y& t- ?想食新鮮嘅Ching快手啦,掛牌后俾人日屌夜屌,好快就殘啦。
$ M$ t5 }: G4 u% D6 v7 [' N
5 _! D' p6 l2 I哦,仲唔記得講,女女好純(鈍?),對偷拍無防備,可以影相,而且好容易偷影。基於她人隱私就……求其發兩張lar,哈哈哈。% F! E& e; R$ Y2 E
. Z8 P. o) v7 Z2 ?9 I3 o
最後一個哦,唔記得,囡囡好窮,無手機用,真係慘。不過佢應該好快就搵得多過我。+ J7 A4 `5 i5 Q" \8 [2 J3 r

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
楼主,系娄底。
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
谢谢楼主 储够弹药来试试
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
年轻就是好吃啊
看看再说吧
ll258 发表于 2013-3-22 00:38
% w1 m8 q2 D, E6 N: x4 E看看再说吧
- ~3 i# l+ P1 H. z
看看再说吧
不错,纯纯的就是好
最新图文