搜索

[东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎

: K  [/ r2 k7 O, e& H3 x6 L. t( L5 D
5 H) U7 h8 `3 h4 w5 ?: J                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
: g0 \; l! h& H3 b  S9 I8 T1 I6 a, b8 h
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。
: ^& d$ d7 p# i0 s/ ?8 P
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。
可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。$ K+ f2 D/ L% w; w- G7 K. q
    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。9 H* u3 T7 F' ^6 M. ?% x
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。

' U7 _* S7 j3 ~' Z    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。% Q" R4 K. m( J3 E5 z3 C% x
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?/ b9 L4 D5 S; q$ f/ |* [, m; a
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)
* y0 B, D! C, B/ r; [
9 ?4 H% k6 H7 a' g' M% j! @
全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)/ Z2 g, Z5 a  Q# q! D7 O
环    境:90(互动房间够晒大,充气水床垫,可惜无岛国AV观摩欣赏). ~5 N+ z. R, g0 O" w
样    貌:83(23岁,湖北妹,下巴尖尖,唔系好靓果只,但绝对顺眼)
+ |+ ~0 a6 `5 {  l- @9 @; F身    材:79(156cm,皮肤滑算白,整体好平均)) b7 e' e% a4 v: a- I
态    度:95(第2Q做到落钟为止,好顺得人,你想点就点,健谈)% S" X# `% b8 }# M. S: X- c
吹    功:80(KJ唔会用手CHOP你JJ,无齿感,DL时间稍微短)( @4 `. P/ _3 u
性器官:85(RT要锡吓先突出,B杯竹笋型好弹手,B紧阴部唔粉唔黑)
4 b$ V% m5 L% L5 B5 T& Z/ J- J/ Z' K性技巧:88(尤其擅长骑术,第2Q完全系距搞BL)+ }. ]6 ~& y0 d! ?3 |
性反应:90(叫床声真,2Q都系水份充足,唔似其他JS要加润滑剂)
" {5 z6 }4 c0 |" M# {9 x
; a+ i1 l4 K% B! D* o9 L- Z6 W3 e
平均分:86.25(比较满意)
1 |- V; }+ [/ }+ O* b% R' y$ m
! j9 C- M: J3 k1 V/ u" h, V去片啦!
4 W6 w2 r1 c9 r8 g& w0 w8 Y/ }9 J7 L* ^0 K* w
更多精彩,回复睇另外15张图,多谢阿ben赞助内外景图和568号JS图。
3 D1 r: l# ]9 ~) e# A! V& l" X
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

- \! i% z. t/ w5 `% P8 I; `- F& \# H; b) ?) k1 J

2 C1 g& V7 Z7 O( h* t$ {# r9 D# E( w. S9 m, Q3 g

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

哈哈,估唔到响尼边见到你。  发表于 2013-3-2 14:56
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐
5 t' w7 G' P% J2 c- u. `( }" y
1.岸尚水堂       地铁南洲站B出口对面或C2出口 369元一次KB 469元两次KB 早班:128(红牌)、8(13509288459)、16、18、75、90、92(深喉是亮点13724850093)、118、186、199;夜班:123;不确定早班及夜班:1、10、20、28(13826157236)、30、56、62、69、80、82(13428892738)、102、103、111、138(长腿)、160、168; 郭总经理:18925141444 2海之洲   南洲北路 半套 475元两次KB 小蒋:18320169103 连美怡:15818898574 罗部:15818199522 刘小莉:13512727993 郭经理: 18819219875 邓部长:15986321734 微信:hzz15920865557 夜班:953(尝试)、356;早班:326、331(翻版林志玲)、992;不确定早班及夜班:930、308、377、360(吹功了得)、906、907; 3.HD水疗  白云大道体育馆北门 半套338元 COCO:13711493838 4.粤明  东晓南 半套 三百几 龙部:13503080211 不确定早班及夜班:3(红牌)、9、23、28、31、32、36、38、66、69、81(红牌)、91、96、99、101(红牌)、102、108、121、128、161(吹功一流)、169、186、299; 5.永泰国交天池   永泰地铁站A出口 半套338元 13808829607 不确定早班及夜班:668、172(提前一两个月预约) 6.威尼斯水汇   黄边地铁站附近 半套369元 胡经理:15088070017 不确定早班及夜班:11、21、109 7.夏威夷国际水汇   白云区三九脑科医院旁 半套398元.419元 陆  芳:15013301402 唐  佩:15013301565 8金日   江泰路地铁站B1出口 半套  298半套 不确定早班及夜班:239、268(大红牌) 9.尚景(蓝柏湾)    三元里岗贝路 全套468元 黄部: 18588590809 不确定早班及夜班:388、390、818 10.水伊方  珠江泳场7天 全套578元 黄部:13016019988 罗部:13539859050 去前要预约198、138、50、82、66、128、121 11.银星  宝岗地铁站旁影院小路进入 全套468元 13533533778 早班:18、66、12、55、56;夜班:28、26、7、1、6、20、31、36、63、65、83、89、95、96… 12 .大汉   林和西横路63号新天希尔顿酒店旁边的7天连锁二楼 全套468一枪  .568两枪 87568879 不确定早班及夜班:90 13.东海     海珠区石榴岗 半套360元 不确定早班及夜班:80(红牌中的红牌)、92、9、22、66、100、10(红牌)17 14.凤阳   海珠区江泰路 全套410元 雅琪:13512716842 不确定早班及夜班::858(韩式红牌)、838(韩式红牌)、810(韩式红牌)、38 15千豪酒店    江夏 全套 微信及手机:13593745274 不确定早班及夜班:109 16.新乐轩   赤岗(卷烟厂附近) 全套468一枪 李部长13642745443 田部长:13268287287; 早班:91;夜班:22、99; 17.盈泰   海珠区聚德花苑附近 全套528元、698元 钟部:13288496842 罗部:13202099866 早班:163;不确定早班及夜班:18、86、868; 18.月都城     金沙洲 全套438元 张部:13802515236 预约才有服务,不确定早班及夜班:1、32、50 19.足安堂    宝业路 全套268元 不确定早班及夜班:138、168 20.金丝    东风东路丝绸大厦 全套515元 刘部长: 18620806164 只做熟客 21.雅乐淘越华路广州大厦5楼 全裸飞机 22.育泉 较场西 飞机318元 莲部或顾部:13650841317 不确定早班及夜班:55、65、68、82、88、97、99、100、101、116、122、126、130、138、160、162、168、180、182、188、190、191、196、198、212、262;红牌:160、233、268;黑牌:299;晚上6点及8点走秀,可以记号码。 23.玉清池水疗    农林下路新裕大夏3楼 飞机328元 小  敏:13533955367 报2790介绍;不确定早班及夜班:180(推荐)、228、236、266 24.金诗玛水疗    广州大道北怡新路125号  梅花园B出口 飞机338元 张经理:18218224206 25.客家王    广州大道北正佳酒店旁 半套338元 张  琳:13611474422 26.王子休闲会所    大石人人乐超市旁 半套388元 部长:13326401621 199(红牌13119532698)、189、115、109、112 27.新广北国际水会  齐富路易恩廷酒店4楼(葡京酒吧楼上) 全套415元 许部:15013035093 28、30、43、66、6、62 29.画廊SPA     寺右新马路长城酒店5楼 飞机330元 田经理:13826473846 102、138打算
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
推荐

6 o& |$ I0 P1 a, ?4 f本版积分规则参与/回复主题       
2 E! U4 h4 X9 i7 p2 \收藏本站开启辅助访问1 `% A- w; ~5 g

# I: x% T& e! \! C8 s
( E, ~0 X, t6 e1 G0 f" F
" R5 _* i  d& a
2 }6 f' o% Z6 Z( a2 F
' r. c! q$ b" B  B, e
; u/ r, z+ ^8 x6 u# W
1 B6 z) J; M$ R/ g% Z
( E. u: Z9 ?+ Z% i! `5 g7 j
4 W0 {* y( `7 D9 r: x- ~2 R
! F! N7 P9 D; \7 o1 e+ L" d4 ~! I7 ^

% ~) [& @; B; k2 C" A
& P' w- z* ]+ W9 `  Y; {0 a  Z* ?# ~* ~1 a

9 e5 N* h7 K( J: ?7 i
3 v' i* c6 A9 n! s) }8 L- t$ V1 Y% q; j$ ~! @( O3 f
! C! G, [  F  k9 }; o
$ O7 C) i; _( @* X( a$ m

( i& z" r, b3 ]$ D9 S6 T: H- T. K' L* S1 O8 u3 I$ w1 B
) }, S* M* ~9 {' F9 t2 Y4 {+ V

& N7 C9 P. a6 J! B& R, Q+ `% J% f1 v9 l; o: T1 m
5 k' o+ e  W* g# }$ C- x

; L) e0 {: J3 F2 A3 u1 r
, `6 _6 Z1 F6 U. J! [
$ F: o! W# z8 f4 A4 Q+ e* O. u) {. o
6 v, Y$ e7 V% M7 o! `* S% D: c$ b8 }1 |/ E! N7 o: ~
; F& H. S- u% E9 I" L  D; N

, D, B( D7 Y8 y1 T
$ e! e6 n6 ^& s3 v) }: n' D- Y- |5 x" n; I& }5 D

0 Y  \+ M( z/ t$ E( |/ y4 h% k6 k# p% d$ q- o1 s8 ]7 ~. b
! g0 @3 R8 {6 ^6 v- `+ P+ r

. x$ t; P. ~* Q2 h( ]7 e! r( ?8 \8 O+ Q5 j3 H6 c
8 L4 j* u4 ?" f5 }

" W. |: ]1 L8 \" O! c6 ^
' s4 w9 ~4 u* m3 y- h* C' b; y1 F6 v
/ Q% L( @* O1 b+ k0 s
% b; g3 i+ |  E7 i1 n( A* {
- `6 F. j5 \& d. r- w: R4 f9 u) C$ a8 L/ R

1 s/ L8 ?( U& M1 P试水者 在线 |我的 |设置 |消息 |提醒 |退出
( x1 E3 E1 r: j$ {! b2 p积分: 56 |用户组: 注册会员
2 ^6 i* F" q+ c  [& q' K* Z快捷导航
( y/ @9 [3 k# E( D8 B首页蒲点资讯交流▼体验▼靓照交友管理
) Y* ]. R" s# [4 N+ @$ T& e
8 r6 \! N) i1 a
0 F7 z( W3 ]1 |) |& c2 y$ z; |6 @8 \: c4 Z: ^6 s
# ^- F3 D5 S0 k- b
& y. D2 T3 m. |. R$ \) O
6 W3 }" q6 N, y+ ^3 D. b

# f8 z! V2 V8 n' R7 N
  h% n) ]. ?, }5 {# ~+ H/ X4 ?# h" e

. v) A# N7 b) A" z: n
/ z5 C1 `( h9 f3 T: _- I
9 s- j, `+ Q& P6 M7 K6 s. U7 J" l( x9 @# }" [2 l0 Y
  y. p3 w5 X. e; i- d, p

& P# u4 H8 r- {! P
6 F, V* N' B0 d* v+ J2 F4 u  L& a! `" W8 Q. H* ?  [2 J

# q0 p4 o0 x+ k1 z9 Q6 [1 R9 n+ r

( U$ K: S  D# _. }) g' H, _- n- {% ]1 K1 w, O& M
4 x3 @" w; \- Q& f0 F8 ?
. x$ g* U/ h2 b  ~$ m

1 Y! A2 U6 N  n5 M8 f
& {- y2 B1 M& }4 W2 t2 E" s+ D) {: q2 f, o" y

7 }4 P, O* q7 O5 M* R5 Q! G1 k: h! s: u
6 @( q# ?/ n* `7 r8 }

* m3 ~1 \5 n2 C1 O  l7 x
/ M/ ^& Y5 J  I0 W' g9 f' Y& J
( v0 e. w7 X4 Y& O, q( h* [! ~: P7 |: P6 @5 e% ?
$ ?8 J( ?6 v( p& [
* _1 R2 Z9 z# \2 [, ~# d) W! M2 t

4 Z- |( _4 \4 ^" ~$ D( K9 f% d& m6 ~
1 t6 h% Y! C, J  a

$ i4 d9 R3 B- m+ I# _, B/ [( D2 u$ G

; \. _9 v! g3 E1 X' t* k4 U$ }% h6 ^& p  S9 f' c& Q& U

- n2 C; K4 k+ k- L' t+ ^* O6 P  f: r9 e- Y' L( ?$ |5 f# @. }/ m) |
3 Y1 X' H  C- r5 ^$ Y
7 [0 Z4 W/ F+ F0 r+ s

" E+ R( S% H5 g' m. p3 R( Q1 [: y* X8 ?6 q/ P( G/ T8 w
3 b* W# K/ ^, L

7 C6 z' P2 h9 A$ I4 Y! U$ e* N
) h* z; u( v/ m, h! ]% K
% v) z/ l7 q3 U6 u0 T( v6 r; V4 K& G0 `9 }$ U5 l

5 o# p6 N! W& |+ A$ l7 b% S& l3 L3 E: V8 M

% H2 x% t4 P7 R2 k5 G
( ?- e" A" p5 Z2 U6 l# W, R
* j2 ~- n: Z0 j( p# s
' H7 g# f1 y( g) [' ?  m/ ]1 m) S% _  U4 `5 j: ?9 M/ R

" u3 W# K9 ]$ h& D: B0 E! Y8 t# b+ S; n' Z

& |6 Z) n, A2 B; ^; B5 y
, s& Z, p0 X! x/ c# L* V, _) f- \+ k: D9 V7 `9 E: J5 P2 E

( t1 D, A3 Z) x% e9 z* q, p' R5 e" t: S# F- o: U$ }: C: z
; A6 l+ V' a$ Z9 ~8 x$ v

7 }; R; x: y4 o/ ^
+ a8 l) @; Y4 m' f4 M. T
) F5 {  b  ]+ s6 q" o0 {$ x2 ~  K5 \& D! f" `
2 D9 p$ e6 K" R& p7 M" ~- G
  O7 b3 U" y# D8 V7 p$ U: n6 J

1 T; f4 ^7 Z8 z: C$ c3 Z( x* Z5 b3 P2 P5 U6 a
+ e+ {8 ?% \, e: z5 F  @

v, p( c, p9 }; R4 o- n) j" X
/ A6 m/ V9 X2 o: d& l: s; E2 J0 H% n: d. `6 D3 C9 V9 c
请输入搜索内容  F; a  d) n) n! Z
2 t; S7 m& |2 V! J4 B3 I搜索        & M2 ^2 f$ F" _, d
»首页›广州桑拿论坛›体验点评›tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志 ...
7 ], m. P8 X* M. L) {" b12345678910... 51
- g, P) D" |! v3 {! z6 h+ t1
( H, d& l* Z) b9 u+ H% u / 51 页下一页, z1 P# o$ u& j8 \  l9 @* m# n
返回列表发新帖回复: Z# y+ n- ^* t
查看: 32421|回复: 1019, @1 E; O' d1 @
打印 上一主题 下一主题 [东莞] tsl (粤语原创有图)年廿六乱点乱撞 竟然上咗蒲王杂志第408期封面女郎     [复制链接]" K: t2 i/ I& t. h& m1 {, m1 g. I
tsl
( D% F# k8 W9 K2 ]8 z* Z
  _# U+ f. l& _* r2$ ]- [9 \9 k% F, Q4 [9 P+ {6 A
. ^+ }2 F# g! w; s6 j153 K4 }8 t+ S- l( ?& ^% {/ Z& a* J
帖子        + W0 Q/ |6 a, t; y* i* d
274% V; G9 K% i. {5 A: F$ P8 ^, Q
积分, @. t4 x* ~* E% d; A' q
注册会员
: P0 V4 s3 P- u  p* f2 {5 SRank: 2
7 X: D  J. A; p5 g5 d3 a积分2747 @' [( N8 a% s9 O+ j8 F% n
发消息        2 l, P! n" Z  M& S) e. W
电梯直达$ [3 t7 ]+ D% E
跳转到指定楼层 1#  a* ^1 c& ~6 d4 ^5 y9 J9 m0 B6 R
7 J1 k# V: X. v1 \5 L% Y! ~) A$ v) t( S* a1 T
5 Z3 ?8 G# V8 {* x. [: A0 @
                           (以下绝对不是贬谁赞谁,只是发表一下所见所闻)
$ h, N8 B+ k. F* s6 ^* n# h6 R4 k5 a( S- ?3 o
     BL一直都有留意各大SN论坛,发觉有几家广告做得特别猛,甘岩LY阿ben又主动请缨,话同BL去试新场,仲有BL一向对新场兴趣好大,甘就即管同阿ben去搵食啦。年廿六下午1点松D,放下手头工作(其实基本无野做啦,等吹鸡),一支公地铁直达GZ东站,会合阿ben,坐上2点20分和谐号,我哋明知道春节时期囡囡会好少(同时LY都会少嘛,唔使同人哋争JS)。一路上我哋2人商量好,边个场唔得坚决走人(唔会夹硬留低子孙),尽量玩新场。6 H5 \5 |6 ^: B$ Y+ Y( K
    3点15分准时DG站出闸,忽然觉得有D水滚,甘就先去KFC交低水费。跟住出到路口,车仔佬大叫系咪要车,一口价廿蚊。话晒BL对CP都好熟,使鬼打车咩,坐公交啦,1人1蚊鸡7个站就去到梵尔赛酒店门口。酒店门口静鸡鸡,一部车都无泊系门口,仲话打电话叫千百度开车接我哋过嚟哦?呢度附近全部系工业区,应该都可以叫做城中村(唔知DG有无城中村叫法?),什么针织厂啊手袋厂啊机械厂啊,全部系呢D招牌,由于放假,路人都无多个,仲有酒店门口有好多条高压线(好彩唔系翻风下雨打雷嘅日子)。算吧,当无睇到,照广告上面的电话打咗俾阿ken,BZ真系唔够2分钟就到,态度很热诚(不像其他帖子说的不好),一边带我哋入去会所,一边解释这段时间囡囡如何如何少。4点刚过,我哋坐系个水池边等睇女,BZ正在电话联系其他SN问果边有几多个JS可以过嚟(BZ话系分店嚟架,JS两边共用)。可能BZ怕等不了,马上叫嚟3条女,3条女3个价钱,样子唔可以讲ZP,只能用村姑来形容,一切归咎于无咩化妆啊,有D似part-time兼职?BL去过甘多场,有边个场JS唔化大妆架?无晒食欲,BZ又带嚟咗一个号称红牌JS,身高达1米7,系“有前有后叼死罢就”果款型格,细佬果刹那曾经鸡冻过,一睇就知道JS系战斗格,JS依然系素颜,细佬好快鸡冻完又好快冷却了。再没有第五个JS了,BZ连忙晒霖,话春节后会超过百条靓女等我哋拣哦(BL心想,假如个个JS都系素颜,甘村姑气息甘真实嘅样子就咪再预我啦,我情愿俾其他场子PS过的JS昆过去都好能过,呢个时代都系讲包装架啦)。BZ见我哋想走,就马上带我哋见识吓距哋千百度独有嘅特色房间。好似广告上面讲嘅一样有多种情景房,装修有点年头了,空间也不大,睇到除咗新娘房有张大床之外,其他办公室、野战房、教室、护士、酒吧、健身、厨房等房间BL就唔多感冒啦,有模仿岛国AV迹象,噱头有余,唔多实用啊,用嚟偷情就适合D。
  W$ P+ ^" U' S- C    别了千百度BZ之后,我哋往南行大约百余米,见到一间金湾酒店,好大招牌写住沐足,门口BZ笑眯眯问系咪沐足,问距有无一条龙?(记住唔好问有无QT,QT距哋唔多明白架),有啵,唔使问价钱上楼先,房间无水床,面积好细,嚟咗3件同头先千百度差唔多的货色,问吓消费,398两Q哦,撒手再叫另一批,又嚟2个,有一个真系几高个样都可以,阿ben话好想郁距。但是想到价钱太笋啦,有句老话“便宜莫贪”啊,基本都系ZP,甘BL点算啊?都系老老实实去阿ben想去好耐的美怡登吧,离开金湾酒店,叫咗部15鸡嘅taxi,来到美怡登,打电话阿国BZ被告知3分钟后上8楼,上到8楼竟然不是电话里面的阿国,原来俾人卖猪仔,下次先有68蚊优惠,心里总是不爽,就算睇岩JS都无福消受(之前已经发帖讲过,不再多讲了)。2 s, }( z% ]2 T7 m0 @
    出左MYD,往南隔离就系汇华,打个电话俾阿虎,又系3分钟可以上去,上到去拣女,都系得10几个JS,素质参差不齐,都无眼缘,跟住阿虎罗部手机介绍咗2个JS,话等阵落钟就可以上,其实我哋都有D失望啦,借口落去食个饭再回来吧,留住JS先吧。果时都接近6点啦,真系饿啊,行到MYD另一边,去咗一间叫曼联茶餐厅点饭食啦,26蚊一人一个碟头饭医住肚饿先。饭后又望到隔离君悦酒店,一不做二不休,干脆去埋君悦睇,一个姓霍的BZ带路。JY的JS确实整体水平好D,而且得668,768两个价位,都几实在,霍BZ态度就一般啦,经常头鄂鄂罗个鼻哥窿对住我哋两个(后来听企鹅群群友话去JY要扮成港佬,先招待得好哦,简直有地域歧视)。霍BZ好似挤牙膏甘,每次带2,3个JS过嚟拣,问距点解咁啊,距爱理不理(问2句距先答1句,估计第一次打交道都系甘样,下次电话优惠20蚊),睇咗10几个,如果我哋顶得住BZ嘅态度,早就点咗其中2个了。6 c1 v( V# |9 J1 u) }" J+ m: z7 x+ [& N  e4 `
    离开JY,隔离又见到汇美,都系唔过去啦,估计刚认识的BZ态度一样甘唔好。呢个时候,HH阿虎电话过嚟话JS准备好了,SN有时候好讲timing架,你想试新场总系有阻滞,而旧场你唔想去但是偏偏又要翻转头,命运弄人啊,无办法,一天走咗甘多个场,最好态度都系阿虎。上翻去HH四楼,睇咗BZ留牌的JS,其中568可以,BL叫左距留低,另外果个就货不对板(跟照片严重不一样),当然退货啦。BZ忙左一排,又搵左一个6XX的过嚟(具体几多号真系忘记咗),阿ben觉得麻麻,而BL觉得都唔错,费事再拣啦,我拣左6XX,而红牌568让左俾阿ben,正所谓兄弟如手足,技师如衣服嘛。/ E. ]: U( C% I2 U$ G  {3 F
    真系错有错着,行运行到脚趾尾,赛后阿ben话568非常锡身,指插鸡笼都唔俾,搞到阿ben都无心机写体验报告;而BL果个JS赛后倾闲话讲,距上过蒲王杂志封面架,后来我问BZ是否真实,BZ只能提供蒲王照片,是否封面就不能确定。后来BL花咗一个下午,功夫不负有心人,终于俾BL搵到个封面(有图),确实系距,第408期,而888的杂志只有407和409期,单单少左408期,不知什么原因?, u% ^/ s4 D1 r6 b8 o+ n
                       (FW过程省略不写了,以下是整体评分,仅供参考)! t/ |. S. |2 P& W" G  G6 x. F: I/ M. \, g0 P
. ^$ Q4 @' v  Z3 c) M5 U) \7 ^
; Q, P  q1 P& O9 c! m. q6 l全    包:750(价钱在HH算中等吧,最高好似要1100)" @: q' ?  |2 F, L
环    境:
沙发梗系自己坐
不错,谢谢分享。。。。
不错 不错 楼主辛苦
谢谢楼主分享!!
幸福
感谢楼主分享。。。。。。
不住伸手抓去,
不顶不行啊 实在是人才
thank you very much!
本聊的DD,
亲密无间正常举行亲密无间正常举行
真不错
fvjdhfjffkj
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
教育厅的模式
这个很不错啊
,隔离又见到汇美,都系唔过去啦
最新图文