标题: Hm國際會所食佐件未夠稱嘅培訓小妹妹,正啊。 [打印本页]

作者: jjkk158    时间: 2013-3-20 09:00
标题: Hm國際會所食佐件未夠稱嘅培訓小妹妹,正啊。
條女未夠稱,回歸果年出世。 皮膚唔錯,不過可能發育未完全,波路一般,不過小饅頭好有彈性!!!6 a! r7 Y/ g& j( v5 |0 S
後生就係資本。
7 D) V, n. r, M: D1 J% P囡囡話自己培訓十五日,上加一4次,呢次係第一次上單鐘。" I. w8 {" d4 f7 E
湖南人士,O岩係鄉下出來。
: w% s+ F0 a6 G# f( N怕丑,想關燈先除衫,不過我好無恥咁拒絕佐。識吹簫同做水床,吹簫OK,不過持久力差D,水床唔熟練,毒龍我唔要。4 k* h4 e( `% t& _
淫水多,閪緊,女上位唔熟練,狗仔式好爽,太緊,第二Q竟然4分鐘就……  M! f5 o: F1 Q* L9 ~
整個做愛過程幾乎唔敢睇我,佢越係怕丑,我越有一種凌辱佢嘅feel,大力沖佢,好興奮。
- |' \! u- r9 U; }6 J
- T4 l& {, E2 r! d- y2 {Pink Lin,少毛,嫩鮑,陰唇好靚,可以奶閪!2 t4 I+ s% H* T. v( A- D

( n  Y$ V. O2 F好滿足,雖然我係一個裝修佬,無乜錢,不過好耐未食過咁幼嘅幼幼lar,所以埋單600人仔,找返幾十蚊散紙俾佐佢。- x: N& ^- b+ l( `6 ^4 W8 X8 f
; E5 {0 z7 O, r( g4 ?* }/ H4 Q/ ?: `
哦,唔記得講,囡囡叫紅紅,湖南樓底或者漏底人(未聽過,大概呢個音。)
. r# a8 n% _" V& Q; t' M2 e1 `; q! Z& Y7 n
想食新鮮嘅Ching快手啦,掛牌后俾人日屌夜屌,好快就殘啦。
' H& e/ F. r& O% S
  v: H2 j  p& v/ M: p0 |5 d4 d哦,仲唔記得講,女女好純(鈍?),對偷拍無防備,可以影相,而且好容易偷影。基於她人隱私就……求其發兩張lar,哈哈哈。- B) x! I) W. p0 S* q9 n

2 G: \6 s8 d& _( M- H) N, d最後一個哦,唔記得,囡囡好窮,無手機用,真係慘。不過佢應該好快就搵得多過我。4 T5 G" m$ I: V& j# \/ s7 k( d

作者: 88125163    时间: 2013-3-20 13:09
楼主,系娄底。
作者: lurenyyh    时间: 2013-3-20 13:14
谢谢楼主 储够弹药来试试
作者: ym5672    时间: 2013-3-20 18:47
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
作者: 野狼人静    时间: 2013-3-21 11:09
年轻就是好吃啊
作者: ll258    时间: 2013-3-22 00:38
看看再说吧
作者: 快递公司    时间: 2013-3-23 01:28
ll258 发表于 2013-3-22 00:38 ! W- Q: B. N$ a. {0 w
看看再说吧
: a1 h/ o7 z5 U8 i6 P
看看再说吧
作者: takin    时间: 2013-3-23 07:36
不错,纯纯的就是好

欢迎光临 (http://sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2