标题: HH熊猫场风骚之王905,有“技术员”之称 [打印本页]

作者: ALEX--    时间: 2013-4-1 13:54
标题: HH熊猫场风骚之王905,有“技术员”之称
早早就听讲匯華天悅專出騷囡囡!一直想去試下,聽熊貓推薦話有條新囡905、不但風騷而且技術非常至好!、
6 k4 F2 R8 P0 ^3 J* G難得有空、毫不猶豫就定佐她!路程兩個鐘左右,黎到匯華!一眼見到905我就知道呢條囡功夫非常之好!" M% m+ [* K3 h* {$ G1 U# o
入到房,關門,抱住我,其實佢抱住我佢嘅手一陣就放到我細佬度抓住玩,,抱咗一陣就先去沖凉,做服務,本來系呢度佢想幫我跪住吹出來,不夠我話想做一次先。女仔好聽話,昨晚服務,我返到床上等佢沖完凉。沖完涼到床上時,我已經迫急不及待抱住佢要先做一次先,女仔拿出套幫我戴上,推我落躺在床上,騎上嚟,一開始就坐蓮姿勢,有d難以駕馭,系上面前後上下打轉十分主動,我好中意,不過我就快出時,即刻叫停,由我主動,女仔嘅叫床聲音比較自然,唔喺裝出嚟,好有吸引力,真喺唔錯,跟住換幾個姿勢,女仔比較聽話,換乜姿勢都相當配合,抱住佢做時聞到佢頭髮香味十分清爽,最後我嘅千萬子孫出咗系坐蓮呢個姿勢!
: l( e$ n  v9 K$ x  E" t! b, ~2 a" A
1 _: K. ?) Y6 Q$ {$ l! F+ {) z
[attach]48603[/attach]
$ V2 j1 ]0 X8 T  r9 i8 I
1 V- e2 i' y" X5 t4 ~# t/ g. C) U[attach]48605[/attach]
% q$ Y6 K( Y% A4 W  D+ x* t
' t( R8 ^3 `/ x/ I[attach]48604[/attach]
- d! C' s8 U7 y. n9 |; l
作者: lianglizhi    时间: 2013-4-1 14:30
果然好骚哦
作者: ym5672    时间: 2013-4-1 16:23
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: huige    时间: 2013-4-1 19:40
波大腰细腿长。
作者: zzzzzwong    时间: 2013-4-1 21:33
haosaone~~~~
作者: chenjn    时间: 2013-4-1 21:49
看看
作者: GPS    时间: 2013-4-1 23:54
楼主的帖子怎么样?赶紧试试这里不错,谢谢分享。。。的快速回复给楼主点评论吧
作者: monaimimi    时间: 2013-4-2 00:16
波多野结衣啊
作者: xxxxx5    时间: 2013-4-2 00:34
ffffffffffff
作者: 看利兹联    时间: 2013-4-2 00:48
条女唔系旺角噶咩???
作者: horsefast    时间: 2013-4-2 06:26
香味十分清爽
作者: Gentle苝逆`    时间: 2013-4-2 07:08

作者: happycjs    时间: 2013-4-2 08:07

作者: imselang    时间: 2013-4-2 13:47
換幾個姿勢,女仔比較聽話,換乜姿勢都相當配合,抱住佢做時聞到佢頭髮香味十分清爽
作者: bruce.fang    时间: 2013-4-2 19:08
dsfgsdfgcvgbsrfdg
作者: fscocacola    时间: 2013-4-3 12:32
条女吾错
作者: wdqcszz    时间: 2013-4-13 08:11
这里是快速回复,赶紧试试哦
作者: zxli    时间: 2013-4-18 13:34
的顶顶顶顶顶

欢迎光临 (http://sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2