标题: 天悦国际新装靓女超市果然震撼!!! [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-3-23 03:45
标题: 天悦国际新装靓女超市果然震撼!!!
甘日有兩幸,運一黎到天悅撞到天悅招牌活動百花齊放
1 }  l0 v1 Z9 }; h3 d# p運二可以啱撞到新裝列戰、果然夠壯觀震撼…睇睇可能有80幾條囡到
, C" \2 X# d6 d心情好輕鬆,唔使擔心揀無道而要換場既壓力、、、熊貓一路拉住我揀
2 y, P0 ~  N- t我小聲叫他幫手拍幾張相、我應承幫他寫貼推廣!系一望無到儘頭既靚女超市中
! ?8 D" z, C' i我有滴眼花、一時間無知選邊條好!呢時有條清純少女508低頭沖我放電,' W) Y- V9 [! _- ~0 r, z
嗯!!!唔錯,我鐘意主動。一於就系她啦,囡囡真系好聽話,入房溫柔服務令我激情大發2 _/ _& {) K: j7 h
一動動收唔到手完成3Q,令我返黎至今我腳軟,小弟文采有限!分享就甘多...睇圖
6 Q1 [2 i$ U; {: ~1 F1 m" G

9 s, u4 }7 i: D. f[attach]47032[/attach]6 t# f5 R6 J0 e# W
3 i8 U3 }! ]) N4 t" F  W2 J
[attach]47028[/attach]
+ G  N. c6 R7 u' I' o) J  V
3 k+ N7 [" S& {  j1 Q) U[attach]47031[/attach]
' q- K1 `+ B, z9 d+ `
4 f8 `' b* D4 L9 C. X) B$ M[attach]47030[/attach]. i! r* U' v( R/ T
3 }1 Y; d% a( l: c7 G, h
[attach]47029[/attach]; i: h2 ~( J& F- B
9 C# m) s& ]' e" g" z( W: H  O
[attach]47027[/attach]
# k8 x4 R  \' z1 b- k& N0 a3 T; k! K/ r7 q, A" O8 p& C

作者: ztianshie    时间: 2013-3-23 04:19

作者: Gentle苝逆`    时间: 2013-3-23 07:09

作者: takin    时间: 2013-3-23 07:34
花街就是好啊
作者: 海角天涯    时间: 2013-3-23 10:04
dddddddddddddd
作者: 寻爱觅性    时间: 2013-3-23 11:10
嗯嗯,唔错
作者: 17smith    时间: 2013-3-23 11:34
第三张牵着那男人走的那位好像不错啊,到底几号啊??
作者: ym5672    时间: 2013-3-23 12:06
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: Gentle苝逆`    时间: 2013-3-24 07:13

作者: DG-孤狼    时间: 2013-3-24 12:39

欢迎光临 (http://sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2